Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Receptionen är öppen alla vardagar klockan 8-17.

När du kommer till oss, anmäl dig alltid i receptionen och sitt ner och vänta på din tur. Kom gärna i tid, eftersom det kan vara kö.

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Betala gärna med betalkort hos oss. Du kan även få en faktura, men då måste du betala den senast 31 dagar efter ditt besök.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patienter och personal är allergiska.

Avgift

Ett besök hos oss kostar 200 kronor. Frikort för sjukvård gäller hos oss. Summan för att komma upp i frikort är 1 100 kronor.

Hemrehabilitering samt mottagningsbesök för barn och ungdomar under 18 år är kostnadsfria.

Återbud

Lämna återbud minst 24 timmar innan ditt besök.

Om du inte kan komma på ditt bokade besök är det viktigt att du ringer och lämnar återbud senast 24 timmar innan besöket.

Ej avbokade besök debiteras med 200 kronor. Detta gäller även för besök som vi annars inte tar någon avgift för, som till exempel hemrehabilitering, besök av barn och ungdomar samt dig som har frikort.

Du är välkommen att ringa vår reception och lämna ett meddelande på telefonsvararen. Kom då ihåg att meddela om du önskar boka ny tid.

Du kan också lämna återbud via 1177 Vårdguidens e-tjänster

Hitta till oss

Besöksadress

Åkerbyvägen 2 alternativt Biblioteksgången 10, plan 3, i Täby

Parkering

Täby Centrums parkering (P-skiva 3 timmar) eller parkeringsgarage Åkerbyvägen 2 (betalparkering)